Bornholm vil igen blive overbefolket, når repræsentanter fra fagbevægelse, foreninger, politikere og andre typer af tilhørere og debattører mødes til Folkemøde i Allinge fra den 13.-16. juni.

FN’s 17 verdensmål, der skal bidrage til enbæredygtig udvikling af Jorden danner rammen for Folkemødet i 2019. Derfor tager langt de fleste debatter, foredrag og diskussioner udgangspunkt i mindst ét målene.

Uddannelsesforbundet er med til at arrangere seks debatter, og er blevet inviteret til at deltage i yderlig to arrangementer. En del af debatterne handler om mulighed for uddannelse. Der vil for eksempel blive debatteret om værdien af 10.klasse, unge handicappedes mulighed for at få en uddannelse og ønsker til den kommende forberedende grunduddannelse (FGU).

Andre debatter handler i højere grad om, hvordan politiske reformer og stram økonomi på uddannelsesstederne arbejdsmiljøet og mulighederne for at undervise og vejlede unge og voksne på en ordentlig og tilfredsstillende måde.

Hvis du er interesseret i de to øvrige arrangementer, som Uddannelsesforbundet deltager i , om unge handicappedes mulighed for at få uddannelse og ølkasse-taler om anstændige job og økonomisk vækst, så læs mere på www.folkemødet.dk eller på Folkemøde-app’en.