Mange lærere lægger hver måned vejen forbi emu.dk på udkig efter viden og inspiration. Tilbagemeldinger fra brugerne har dog vist, at de ofte har svært ved at finde rundt på portalen. Derfor relancerer Undervisningsministeriet nu et mere brugervenligt emu.dk.

I første omgang relanceres sitet med et nyt design, større brugervenlighed og centralt grundmateriale for de enkelte fag og uddannelser.

For at emu.dk kan udvikle sig i takt med brugernes ønsker, inviterer Undervisningsministeriet desuden brugere fra sektoren til at spille ind med gode ideer. Derfor kan undervisere fra i dag tilmelde sig et nyt brugerpanel, som vil få en vigtig rolle i det videre arbejde.

Hvad tilbyder den nye emu? Alle uddannelsesområder lanceres med artikler, redskaber og forskning til følgende fem faste temaer – Uddannelsens formål og historie, Ledelse, Undervisningsmiljø, Særlige elevgrupper og Overgange. Fagene lanceres med lovgivning (for eksempel Fælles Mål, fagbilag) og vejledninger på alle uddannelsesområder. Det er også muligt at finde artikler, redskaber, forløb og aktiviteter – til en start kun under en række udvalgte fag.