Fonden for Entreprenørskab vil gerne sikre, at lærere, skoler og institutioner har de redskaber, de skal bruge for at kunne undervise i entreprenørskab.

- Skoleliv og uddannelser fylder meget i medierne, og hver dag er der fokus på temaer, der optager mange – alt lige fra læreruddannelsen, stress og angst i studielivet til længden af skoledagene for de små. Men hvad med entreprenørskab, spørger Pernille Berg, chef for forskning, analyse og videregående uddannelser hos Fonden for Entreprenørskab, i en meddelelse.

Fonden for Entreprenørskab vil derfor gerne sikre, at de aktiviteter, Fonden arrangerer, understøtter lærere og undervisere, skoler og institutioner så godt som muligt. Og derfor har Fonden for Entreprenørskab igangsat en stor undersøgelse, der skal skabe viden og forståelse for virket som lærer og underviser, der arbejder med entreprenørskab i undervisningen.

Vil du være med til at give input til udvikling og ny viden om entreprenørskabsaktiviteter på landets skoler og uddannelsesinstitutioner i en landsdækkende survey?

Deltag ved at klikke på linket herunder - og send gerne linket videre til dine kolleger.

Fonden for Entreprænørskab

Deltag i undersøgelsen