Uddannelsesforbundet og LC har indgået nye overenskomstaftaler med FOAS for sprogcenterområdet og det almene område. Aftalerne skal til afstemning blandt de berørte medlemmer fra den 23. januar til den 3. februar. 
Vi håber, at du som tillidsrepræsentant vil bidrage til, at stemmeprocenten bliver høj. Som hjælp får du adgang til to værktøjer, du kan bruge under urafstemningen:

  • Den Digitale stemmeboks
  • Stemmeprocentoversigten 

Hjælp dine kolleger med at stemme med den Digitale stemmeboks

Som tillidsrepræsentant får du mulighed for at oprette dig som bruger af den Digitale stemmeboks, hvorfra du kan hjælpe dine kolleger med at stemme om OK-resultatet. 

I løbet af ugen får du tilsendt en mail, hvor der er et link, hvor du kan oprette dig som ny bruger.

Du kan logge på den Digitale stemmeboks både fra en computer, en tablet og fra en mobil. På den måde kan du gå rundt til dine kolleger og hjælpe dem med at afgive deres stemme om overenskomstresultatet.

Når du er logget ind på den Digitale stemmeboks, kan dine kolleger afgive deres stemme ved hjælp af deres cpr-nummer.

Hvis du står med en kø af kolleger, der gerne vil stemme samtidigt, kan du i stedet sende et link til fra den digitale stemmeboks – enten til deres email eller på en sms. 

Følg udviklingen i stemmeprocenten på din skole

På stemmeprocentoversigten kan du følge udviklingen i stemmeprocenten under urafstemningen, og blandt se udviklingen i stemmeprocenten på både din og andre skoler.
Du kan ikke se, hvem der stemmer og hvad de stemmer.

Se stemmeprocenter