Som et nyt initiativ afholder Højskolerne/Folkehøjskolernes forening i Danmark et højskolekursus for lærere og undervisere i uge 27 på Ryslinge Højskole.
Der er tale om et traditionelt højskoleophold, med alt hvad dette indebærer, men samtidigt er opholdet et møde for 100 lærere, undervisere mv. og ugens emner vedrører lærer- og underviserarbejdet.
Kurset handler om dannelse i skolen, hvor dannelse bliver fortolket bredt og også handler om  håndværkets, musikkens og naturvidenskabens dannelse. Kurset er derfor relevant for en lang række af Uddannelsesforbundets medlemmer.

Få tilskud til opholdet

Hvis du som tillidsrepræsentant deltager i kurset, giver Uddannelsesforbundet et tilskud. Det betyder, at et ophold koster 2.400 kr (normalpris: 4.800 Kr), hvis du bor på dobbeltværelse, og 3.400 kr (normalpris: 6.050 kr.) hvis du bor på enkeltværelse.
Uddannelsesforbundet vil gerne evaluere kurset for at vurdere, om forbundet skal deltage igen. Derfor forpligter du dig til at deltage i en evaluering af kurset, som du får tilsendt en mail efter opholdet.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding sker ved at sende en mail til
Helle Mogensen: hmo@uddannelsesforbundet.dk eller
Birgitte Johansen: bjo@uddannelsesforbundet.dk

Skriv i mailen om du ønsker dobbeltværelse eller enkeltværelse.
Tilmeldingsfristen er den 18. maj 2017.

Uddannelsesforbundet har i alt fem pladser, som bliver delt efter først-til-mølle princippet.

Bemærk, at du ikke skal tilmelde dig direkte til Højskolerne, men til Uddannelsesforbundet, hvis du ønsker tilskuddet.

PROGRAM

Højskolernes forening inviterer til sommerkursus:

Dannelse i skolen – lærermødet 2017