Nyt til tillidsrepræsentanter

Du kan sortere nyheder til tillidsvalgte efter emner og dato.

Nyhedstype
Emneord
Måned
År
23.02.2021
  • TR-info

Få input til din præsentation af arbejdstidsaftale på EUD og AMU

Hvordan kan TR’en præsentere indholdet i arbejdstidsaftalen for kollegerne? Det kan du få ideer til på et webinar særligt for EUD- og AMU-området, hvor aftaleteksten for den nye arbejdstidsaftale bliver gennemgået. Webinaret bygger videre de webinarer for alle statslige TR’er, der tidligere er blevet holdt.

09.02.2021
  • TR-info

Vær sikker på at dine medlemmer kan stemme til OK-21

Inden urafstemningen for OK21 går i gang, er der behov for at få tjekket om dine medlemmer står med korrekt email-adresse og korrekte arbejdspladsoplysninger i Uddannelsesforbundets centrale medlemssystem - ellers kan de ikke stemme. Se her hvordan I gør.

09.02.2021
  • TR-info

TR-aktiviteter bliver virtuelle i hele foråret 

På grund af corona-situationen bliver alle moduler på TR-uddannelsen og andre TR-aktiviteter holdt online frem mod sommerferien. Det gælder også det traditionelle tema-kursus for alle tillidsrepræsentanter i Uddannelsesforbundet.

26.01.2021
  • TR-info

Overenskomst for A2B-sprogcentre er på trapperne

Uddannelsesforbundet er langt om længe blevet enige med A2B og Dansk Erhverv om de sidste detaljer i A2B-overenskomst for undervisere. A2B og Dansk Erhverv har nu accepteret at regulere undervisningstillægget, som vi har holdt på det skulle.

11.01.2021
  • TR-info

Webinarer om arbejdstid på statens område

Tillidsrepræsentanter på statslige arbejdspladser bliver orienteret om og kan stille spørgsmål til indholdet i den nye arbejdstidstale, så de er klædt på til at informere de lokale medlemmer op til OK21.

07.12.2020
  • TR-info

Byggeriets faglærerpris – indstil sammen med din leder!

Nu har du som foreningsformand på en erhvervsskole med byggeuddannelser igen chancen for at indstille kolleger til Byggeriets faglærerpris.

07.12.2020
  • TR-info

Få uorganiserede kolleger med inden OK 21

Hvis jeres kolleger skal have en stemme og støtte i forbindelse med overenskomstforhandlingerne, skal de meldes ind i forbundet nu.

24.11.2020
  • TR-info

Undersøgelse: Den hybride lærer i en Corona-tid

Skal din skole være med til at tage temperaturen på de nye undervisningsvilkår i efteråret på ungdoms- og voksenuddannelser som følge af den hastige genopblussen af corona?

24.11.2020
  • TR-info

Kom med input til alternativ brobygning

Har dine kollegaer erfaring med brobygning, så send denne mail videre til dem. Vi søger efter alternative modeller for brobygning og introduktion til ungdomsuddannelserne på eud og 8-10 klassetrin.

27.10.2020
  • TR-info

Hanne P: Få formuleret en klar politik om krænkelser

Uddannelsesforbundets formand vil have tillidsvalgte til gå i brechen for at få en tidssvarende politik om krænkelser på arbejdspladsen. Her finder du materiale, som kan hjælpe jer i gang med arbejdet i SU.