Nyt til tillidsrepræsentanter

Du kan sortere nyheder til tillidsvalgte efter emner og dato.

Nyhedstype
Emneord
Måned
År
04.05.2021
  • TR-info

Nye arbejdstidsaftaler træder i kraft frem mod 2022

Ungdomsskoler og en række kommunale sprogcentre skal have implementeret en ny arbejdstidsaftale til 1. august. Andre steder tages aftalen først i brug fra årsskiftet, hvor også en række statslige uddannelsessteder skal have en arbejdstidsaftale på plads. Først i august 2022 skal alle aftaler være i brug.

04.05.2021
  • TR-info

Få hjælp til at forstå ny lønseddel i staten

Der kommer nyt layout på lønsedlen for erhvervsskoleområdet, AMU, VUC og FGU. Se hvor du kan finde vejledningen til seddel, hvis du får spørgsmål fra medlemmerne.

06.04.2021
  • TR-info

TRs attestation af hjemsendelser efter lønkompensationsordningen

Som tillidsrepræsentant vil du blive kontaktet af Erhvervsstyrelsen, hvis nogle af dine kolleger har været hjemsendt med kompensation fra corona-hjælpepakkerne. Her kan du læse, hvordan du skal forholde dig.

10.03.2021
  • TR-info

Afstemning om OK21 bliver i marts og april

Urafstemningerne for de kommunale og statslige overenskomstområder begynder forskudt, men afsluttes samtidig. Medlemmerne skal afgive deres stemme elektronisk.

09.03.2021
  • TR-info

OK21 på det private område går snart i gang

Opløsningen af arbejdsgiverforeningen FOAS betyder nye og muligvis flere forløb ved de kommende forhandlingsforløb for medlemmer ansat private sprogcentre, aftenskoler og daghøjskoler. STU-ansattes forhandlingsforløb kører som tidligere.

23.02.2021
  • TR-info

Få input til din præsentation af arbejdstidsaftale på EUD og AMU

Hvordan kan TR’en præsentere indholdet i arbejdstidsaftalen for kollegerne? Det kan du få ideer til på et webinar særligt for EUD- og AMU-området, hvor aftaleteksten for den nye arbejdstidsaftale bliver gennemgået. Webinaret bygger videre de webinarer for alle statslige TR’er, der tidligere er blevet holdt.

09.02.2021
  • TR-info

Vær sikker på at dine medlemmer kan stemme til OK-21

Inden urafstemningen for OK21 går i gang, er der behov for at få tjekket om dine medlemmer står med korrekt email-adresse og korrekte arbejdspladsoplysninger i Uddannelsesforbundets centrale medlemssystem - ellers kan de ikke stemme. Se her, hvordan I gør.

09.02.2021
  • TR-info

TR-aktiviteter bliver virtuelle i hele foråret 

På grund af corona-situationen bliver alle moduler på TR-uddannelsen og andre TR-aktiviteter holdt online frem mod sommerferien. Det gælder også det traditionelle tema-kursus for alle tillidsrepræsentanter i Uddannelsesforbundet.

26.01.2021
  • TR-info

Overenskomst for A2B-sprogcentre er på trapperne

Uddannelsesforbundet er langt om længe blevet enige med A2B og Dansk Erhverv om de sidste detaljer i A2B-overenskomst for undervisere. A2B og Dansk Erhverv har nu accepteret at regulere undervisningstillægget, som vi har holdt på det skulle.

11.01.2021
  • TR-info

Webinarer om arbejdstid på statens område

Tillidsrepræsentanter på statslige arbejdspladser bliver orienteret om og kan stille spørgsmål til indholdet i den nye arbejdstidstale, så de er klædt på til at informere de lokale medlemmer op til OK21.