Nyt til tillidsrepræsentanter

Du kan sortere nyheder til tillidsvalgte efter emner og dato.

Nyhedstype
Emneord
Måned
År
14.06.2021
  • TR-info

Uddannelsesforbundet trimmer økonomien

Som annonceret på kongressen i 2020 er forbundets økonomi blevet skåret til for at undgå røde tal i regnskabet.

14.06.2021
  • TR-info

Beredskab kan redde liv i skolen

Undersøgelse viser, at der er kritiske fejl i en række uddannelsessteders beredskabsplaner. Derfor har Undervisningsministeriet opdateret vejledningen for planerne.

01.06.2021
  • TR-info

Ny arbejdstidsaftale i flere tempi

Til august får de første medlemmer på en række ungdomsskoler og kommunale sprogcentre en arbejdstidsaftale. Først i august 2022 har alle statslige uddannelsessteder og skoler en arbejdstidsaftale, som erstatter Lov 409, der blev indført efter lærer-lockouten i 2013.

17.05.2021
  • TR-info

Inspirationsmøder om kompetencestrategi og gruppesamtale

Som statslig TR kan du få input til arbejdspladsens kompetencestrategi og hvordan GRUS – gruppeudviklingssamtaler – kan give mere brugbare resultater.

04.05.2021
  • TR-info

Nye arbejdstidsaftaler træder i kraft frem mod 2022

Ungdomsskoler og en række kommunale sprogcentre skal have implementeret en ny arbejdstidsaftale til 1. august. Andre steder tages aftalen først i brug fra årsskiftet, hvor også en række statslige uddannelsessteder skal have en arbejdstidsaftale på plads. Først i august 2022 skal alle aftaler være i brug.

04.05.2021
  • TR-info

Få hjælp til at forstå ny lønseddel i staten

Der kommer nyt layout på lønsedlen for erhvervsskoleområdet, AMU, VUC og FGU. Se hvor du kan finde vejledningen til seddel, hvis du får spørgsmål fra medlemmerne.

06.04.2021
  • TR-info

TRs attestation af hjemsendelser efter lønkompensationsordningen

Som tillidsrepræsentant vil du blive kontaktet af Erhvervsstyrelsen, hvis nogle af dine kolleger har været hjemsendt med kompensation fra corona-hjælpepakkerne. Her kan du læse, hvordan du skal forholde dig.

10.03.2021
  • TR-info

Afstemning om OK21 bliver i marts og april

Urafstemningerne for de kommunale og statslige overenskomstområder begynder forskudt, men afsluttes samtidig. Medlemmerne skal afgive deres stemme elektronisk.

09.03.2021
  • TR-info

OK21 på det private område går snart i gang

Opløsningen af arbejdsgiverforeningen FOAS betyder nye og muligvis flere forløb ved de kommende forhandlingsforløb for medlemmer ansat private sprogcentre, aftenskoler og daghøjskoler. STU-ansattes forhandlingsforløb kører som tidligere.

23.02.2021
  • TR-info

Få input til din præsentation af arbejdstidsaftale på EUD og AMU

Hvordan kan TR’en præsentere indholdet i arbejdstidsaftalen for kollegerne? Det kan du få ideer til på et webinar særligt for EUD- og AMU-området, hvor aftaleteksten for den nye arbejdstidsaftale bliver gennemgået. Webinaret bygger videre de webinarer for alle statslige TR’er, der tidligere er blevet holdt.