Nyt til tillidsrepræsentanter

Du kan sortere nyheder til tillidsvalgte efter emner og dato.

Nyhedstype
Emneord
Måned
År
24.11.2020
  • TR-info

Undersøgelse: Den hybride lærer i en Corona-tid

Skal din skole være med til at tage temperaturen på de nye undervisningsvilkår i efteråret på ungdoms- og voksenuddannelser som følge af den hastige genopblussen af corona?

24.11.2020
  • TR-info

Kom med input til alternativ brobygning

Har dine kollegaer erfaring med brobygning, så send denne mail videre til dem. Vi søger efter alternative modeller for brobygning og introduktion til ungdomsuddannelserne på eud og 8-10 klassetrin.

27.10.2020
  • TR-info

Hanne P: Få formuleret en klar politik om krænkelser

Uddannelsesforbundets formand vil have tillidsvalgte til gå i brechen for at få en tidssvarende politik om krænkelser på arbejdspladsen. Her finder du materiale, som kan hjælpe jer i gang med arbejdet i SU.

27.10.2020
  • TR-info

Forbundet giver input og trykprøver Corona-regler

Uddannelsesforbundet er med i Sektorpartnerskab på ungdoms- og voksenuddannelsesområdet, der er med til at sikre, at myndighedernes Corona-initiativer bliver brugbare på uddannelsesstederne. Har du input til partnerskabet på dit skoleområde, så skriv til forbundet.

15.09.2020
  • TR-info

Udtagelse af krav til OK21 er i gang

I 2021 skal vi igen til forhandlingsbordet, og forberedelserne til OK21 er i gang. Processen med at udtage krav er lidt anderledes denne gang, og som tillidsrepræsentant får du en vigtig rolle med at være i dialog med dine kolleger om hovedbestyrelsens forslag til krav.

18.08.2020
  • TR-info

Håndtering af corona-virus på din skole

På flere skoler er der lige nu konstateret tilfælde af smittede med COVID-19. Nogle skoler er lukket ned, og flere kan være på vej. Det kan skabe utryghed blandt kolleger, og derfor har vi samlet informationer, råd eller vejledning, som du kan finde på vores hjemmeside. Kontakt sekretariatet, hvis du har brug for bistand og giv besked, hvis din skole lukkes ned.

26.05.2020
  • TR-info

Fuld genåbning af Uddannelsesforbundets områder

Alle skoler får nu lov til at genåbne fra den 27. maj. Som tillidsrepræsentant er det vigtigt, at du har et godt samarbejdet med ledelsen om de ekstraforanstaltninger, der skal på plads. Og du skal holde øje med, at overenskomsten og feriebestemmelser bliver efterlevet.

12.05.2020
  • TR-info

Tillidsrepræsentantens opgaver under genåbningen

Enkelte uddannelsesområder er allerede genåbnet og flere er på vej. Mange steder er et stort planlægningsarbejde i gang for at sikre en god genåbning, og det er en god ide, at du som tillidsrepræsentant bruger din mulighed for at drøfte planlægning og tilrettelæggelse med ledelsen.

27.04.2020
  • TR-info

Arbejdsmiljødag med fokus på corona

Hanne Pontoppidan og Morten Bay gør det - og du kan også være med i en kampagne, der sætter fokus på den internationale arbejdsmiljødag, ved at poste et billede på sociale medier.

27.04.2020
  • TR-info

Mere i privatansattes lokale lønpulje

Som en del af overenskomsten bliver den lokale lønpulje på arbejdspladser på FOAS overenskomster opskrevet den 1. april. Og samtidigt ændres måden, lønpuljen bliver udregnet.