Der er ikke længere nogen corona-begrænsninger på, hvor mange der kan samles til tillidsrepræsentantvalg eller lokale generalforsamlinger.

Det betyder, at alle tillidsrepræsentantvalg og lokale generalforsamlinger, der skulle have været afholdt i første halvår af 2021 og har været udskudt på grund af corona, skal afholdes. Det skal ske inden den 1. oktober.

Fristen på den 1. oktober har tidligere været meldt ud i foråret.

Møderne afholdes som fysiske møder således:
  • De fysiske møder indkaldes med de sædvanlige frister for udsendelse af indkaldelser, indsendelse af forslag mm. iht. foreningens/klubbens vedtægter.
  • Møderne afholdes i henhold til skolens/arbejdspladsens corona-regler for hygiejne med videre.
  • Personer, der tilhører en risikogruppe eller er smittede, kan sende en stemmefuldmagt – uanset hvad, der står om stemmeafgivning i de lokale vedtægter for foreningen/klubben.

Det forudsættes, at skolen/arbejdspladsen er fuldt ud genåbnet.

Ved hel eller delvis nedlukning af skolen/arbejdspladsen som følge af lokale smitteudbrud med corona kan der ikke afholdes møder, og sekretariatet i Uddannelsesforbundet skal kontaktes.

Læs mere om reglerne for tillidsrepræsentantvalg i TR-håndbogen, hvor du først vælger dit område, dernæst vælger emnet TR-opgaver og til sidst i rullemenuen vælger Valg af tillidsrepræsentant og suppleant.