For de fleste undervisere er forandring nærmest hverdag. Det gælder blandt andre de kommende FGU-lærere, som træder ind i en ny virkelighed, når FGU-skolerne slår dørene op. Her skal lærere fra blandt andet produktionsskoler, VUC’er, oplysningsforbund, erhvervsuddannelser og ungdomsskoler forberede sig på et kulturmøde der kan blive godt, men kræver god forberedelse. Og Ifølge professor Lene Tanggaard Pedersen er det i en stor forandring vigtigt at give plads til alle former for følelser:

- For at man oplever, at ens bekymringer bliver taget alvorligt, skal der skabes et rum for det. Her er der brug for gode kolleger, som kan lytte og støtte, steder man kan gå hen, hvis man kommer i vildrede, og ikke mindst en nysgerrig, åben og tolerant ledelse, som lytter til bekymringer og samtidig tør at træffe beslutninger, siger Lene Tanggaard Pedersen.

Der er stort behov for tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter under forandringerne. Netop tillidsvalgtes rolle i forandringer handler årets arbejdsmiljøseminar om. Her vil Lene Tanggaard Pedersen over to dage give indsigt og gode ideer i forandringens svære kunst.

Tilmeld dig arbejdsmiljøseminar

Arbejdsmiljøseminaret er for ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

Afholdes den 29. – 30. august 2019 på Vejle Fjord.
Hvis du tilmelder dig inden den 2. juni, får du 800 kroner i rabat.
Læs mere om årets arbejdsmiljøseminar