PFA, der er pensionsselskab for blandt andre Uddannelsesforbundets medlemmer på erhvervsskoleområdet, har besluttet, at hele din pensionsopsparing fremover kan komme de efterladte til gode. Artiklen her hjælper dig med det du skal være opmærksom på og selv gøre.

De nye tiltag fra PFA betyder, at alle dine pensionsopsparinger nu går til dine efterladte, uanset om du dør før eller efter, udbetalingerne af din pensionsopsparing er begyndt.

Tidligere ville dine efterladte få udbetalt din rate- og kapitalpension samt eventuelt aldersopsparing. Men i en nye aftale er der blevet tilknyttet en depotsikring til dine efterladte på din Livspension, hvilket betyder, at denne opsparing også vil blive udbetalt til dine efterladte.

Er du over 58 år

Depotsikring tilknyttes automatisk til alle medlemmer, der endnu ikke er fyldt 58 år.

Medlemmer over 58 år får ikke automatisk tilknyttet depotsikring, men kan vælge at få det tilknyttet i perioden fra 1. maj til 1. november uden afgivelse af helbredsoplysninger. Herefter vil tilknytning af depotsikring kræve afgivelse af tilfredsstillende helbredsoplysninger.

Kritisk Sygdom

Som noget nyt får du nu mulighed for at etablere en dækning ved kritisk sygdom på din CO10 Pension.

Du har mulighed for at vælge en dækning på 0–750.000 kroner. Du får også mulighed for, at dine børn under 21 år kan blive omfattet af en dækning ved kritisk sygdom.

Forbedringerne træder i kraft 1. maj 2020.

Du vil modtage yderligere information fra PFA, der nærmere beskriver disse muligheder.

Du kan også læse mere om den forbedrede pensionsordning på mitpfa.dk, ellers er du også meget velkommen til at kontakte PFA Rådgivningscenter på 70 12 50 00.