Firmaet Jobs Partner er nu klar til indgå i drøftelser om en overenskomst for sine lærere og har derfor henvendt sig til arbejdsgiverorganisationen Dansk Erhverv for at få støtte til forhandlingerne.

Sådan lyder meldingen fra Jobs Partner til Uddannelsesforbundet, oplyser Uddannelsesforbundet.

Blokade bliver skudt til hjørne

Udmeldingen fra Jobs Partner betyder, at lærerforbundenes forhandlingsorganisation, Lærernes Centralorganisation (LC), har besluttet at lade et ellers bebudet varsel om blokade ligge i skuffen – i hvert fald ind til det kan konstateres, om der kommer fremdrift i forhandlingerne.

Faktisk havde LC allerede i april varslet blokade mod Jobs Partner. Men LC måtte siden trække varslet tilbage på grund af en indsigelse fra arbejdsgiverorganisationen Dansk Arbejdsgiverforening, som satte spørgsmålstegn ved, om varslet overholdt reglerne.

Driver undervisning på Ærø og Læsø

Jobs Partner har base i Hjørring med afdelinger flere steder i landet. Firmaet står blandt andet for danskuddannelsen på Ærø og Læsø.

Uddannelsesforbundet tog første gang kontakt til Jobs Partner i september, men firmaet har trods gentagende henvendelser ikke tidligere villet imødekomme forbundets krav om at forhandle en overenskomst.