Sammen med LB Foreningens Fond uddeler LB Fonden i år i alt en million kroner til projekter på undervisningsområdet, der kobler FN's verdensmål med entreprenørskab, innovation eller iværksætteri, oplyser fonden.

- Virkelyst og idérigdom er afgørende for at indrette et bæredygtigt samfund. Derfor støtter vi i år projekter, hvor verdensmålene er udgangspunkt for kreativ tænkning, der kan udvikle nye idéer og bud på, hvordan vi når i mål med verdensmålene inden 2030, oplyser LB Fondens formand, Finn Pedersen, i en meddelelse.

Støtte fra 5.000 til 500.000 kroner

Fondene modtager normalt omkring 100 ansøgninger samlet. Heraf udvælges vanligt 10-15 projekter med relation til uddannelsesområdet. Uddelingsbeløbene varierer normalt fra 5.000 til 500.000 kroner. Der er ansøgningsfrist den 1. september 2019.

LB Fondens primære formål at yde støtte til kulturelle, uddannelsesmæssige og forskningsmæssige formål til gavn for undervisningsområdet. LB Foreningens Fond Fondens formål er at yde støtte til formål af fælles interesse for lærerstanden.