I forbundets hus i København er der morgenmad og sang fra klokken 9.30, hvor blandt andet hovedbestyrelsesmedlem Morten Bay holder morgentale. Siden er der fælles afgang med andre fagforbund til Fælledparken. Her er Uddannelsesforbundet med i Undervisernes Telt, hvor programmet begynder ved middagstid. Formand Hanne Pontoppidan holder sin 1.maj-tale i teltet klokken 15.30.

I Aarhus er Uddannelsesforbundet gået sammen med en række andre fagforbund som blandt andet Danmarks Lærerforening og Socialrådgiverforeningen om et fælles morgenmadsarrangement. Det holdes i BUPLs lokaler, hvor formanden for Frie Skoles Lærerforening, Uffe Rostrup, holder tale. Senere er der fælles optog gennem byen med den aarhusianske fagbevægelse mod Tangkrogen. Her er Uddannelsesforbundet en del af et fælles telt, som FTF og LO har sammen.

1. maj i København

• kl. 9.30 Morgenmad i Uddannelsesforbundet, Nørre Farimagsgade 15, 1364
  • Kl. 11.20 Fælles afgang med andre fagforbund fra Metal Hovedstaden i Nyropsgade
  • kl. 12.00 Programmet i Undervisernes Telt begynder i Fælledparken