Hvis du ikke tidligere har været ansat inden for et af de områder, som Uddannelsesforbundet organiserer, kan du få tre måneders gratis medlemskab fra det tidspunkt, du bliver ansat. Du skal altså melde dig ind i Uddannelsesforbundet, lige når du bliver ansat for at få mest ud af det. Bliver du fx ansat den 1. januar, har du ret til gratis medlemskab i tre måneder frem til og med den 31.marts. Får du først meldt dig ind i forbundet den 1. februar, bliver perioden med gratis medlemskab kortere, da tilbuddet om et gratis medlemskab stadigvæk kun går frem til den 31. marts.

Ansættelse som vikar/tidsbegrænset/timelønnet ansat regnes også med i de tre måneder. Dog bliver perioder med en ansættelsesgrad på under halv tid ikke modregnet i retten til de tre måneders gratis medlemskab. Efter de tre måneder er udløbet, skal du betale kontingent for at være medlem.

Kontingentsatser

Meld dig ud af din tidligere fagforening

I perioden med de tre måneders gratis medlemskab får du også tid til at få meldt dig ud af din gamle fagforening uden at betale dobbelt kontingent.
Du skal selv kontakte din gamle fagforening og sørge for at blive meldt ud.