Vi sikrer dine arbejdsvilkår

Uddannelsesforbundet har, lige fra FGU blev besluttet, kæmpet for gode arbejdsvilkår og for at tegne en god overenskomst for alle lærere, vejledere og konsulenter på FGU.

Vi har med den første FGU-overenskomst sikret, at du kender dine arbejdsvilkår fra første dag på jobbet, og at du blandt andet er sikret løn og arbejdstids på niveau med andre lærere ansat i staten.

Vi er med ved bordet - og med dig

Andre forbund kan være billigere - eller tættere på din uddannelse.

Men det er kun os, der har plads ved bordet, når din løn og arbejdsvilkår forhandles. Ingen andre forbund kan give dig samme indflydelse på din arbejdsdag på FGU.

Vi følger FGU-uddannelsen - og dine vilkår - hele vejen. På skolerne bliver der valgt tillidsrepræsentanter, som hjælper dig med dine ansættelsesforhold i hverdagen i tæt samarbejde med Uddannelsesforbundet.

Vi har særlig viden om FGU

Som sparringspartner for Undervisningsministeriet har vi knoklet for lærernes perspektiv og sikret væsentlige resultater - for eksempel medarbejdere i alle FGU-bestyrelser.

Vores detailviden om FGU betyder, at vi kan give dig skræddersyet FGU-rådgivning - om dine rettigheder, din løn og din lærerrolle.

Vi opdaterer dig

Hos os får du den nyeste viden om FGU og adgang til relevante kurser og konferencer. Vi specialdesigner kurser til dine behov, så du kan styrke din faglige identitet som FGU-underviser.

Vi har brug for dig

Uddannelsesforbundet er for dem, der løfter de unge videre i livet. Hos os er du med i et bredt fagligt fællesskab, hvor vi med 10.000 medlemmer i ryggen kæmper for dine vilkår på FGU.

Jo flere vi er sammen, jo stærkere står vi. Vil du være med?