Forbundets sang

Til Uddannelsesforbundets repræsentantskabsmøde og kongres synges denne sang, som går på melodi: “O tannenbaum”, tysk folkemelodi. Tekst: Nis P. Jørgensen. Her kan du høre 1. vers.

Orientering fra hovedbestyrelsen

HPO talerstol.jpg

Hanne Pontoppidan, formand for Uddannelsesforbundet aflagde mundtlig beretning

PowerPoint fra beretningen

Den skriftlige orientering (udsendt på forhånd)

 

Udmeldinger på repræsentantskabsmødet:

Der var tre resolutioner på dagsordenen til repræsentantskabsmødet. Det mundede ud i, at repræsentantskabet vedtog de tre . Læs om hver enkel herunder.

Stå stærkt som underviser og vejleder

Uddannelsesforbundet er fagforbund for omkring 9.000 undervisere og vejledere, der løfter unge og voksne videre i livet og på arbejdsmarkedet.

I Uddannelsesforbundet er du en del af et fællesskab – både på din arbejdsplads og på landsplan. På forbundets kurser og konferencer kan du få styrket din professionelle identitet, og i sekretariatet kan du få hjælp af medarbejdere, der er specialiserede i netop din situation og dit ansættelsesområde.

Uddannelsesforbundet sikrer dine arbejdsforhold og din løn gennem aftaler og overenskomster. Din tillidsrepræsentant forhandler med ledelsen på din skole, mens forbundets repræsentanter forhandler med de centrale arbejdsgivere. Samtidig arbejder Uddannelsesforbundet aktivt for at påvirke politiske beslutninger på Christiansborg og i kommunerne. Målet er de bedst mulige rammer og vilkår for dit arbejdsliv..