Nyheder

Du kan sortere Uddannelsesforbundets nyheder efter indholdstyper, emner og dato.

Nyhedstype
Emneord
Måned
År
23.03.2023
  • Vi mener

Finanslovsforslag prioriterer ikke for alvor uddannelse af unge og vokse

De bevillinger, som regeringen vil afsætte til FGU, VUC, AMU og EUD kan løse enkelte akutte problemer på uddannelsesområderne. Men der er behov for massive investeringer de næste år, hvis regeringen for alvor vil sikre en vej for alle unge, give kortuddannede en fair chance for uddannelse og sikre flere faglærte.

23.03.2023
  • TR-info

Husk lokale lønpuljer på daghøjskoler, oplysningsforbund, Job & Dansk og SPC Midt

Uddannelsesforbundet minder lokale tillidsrepræsentanter om, at der skal forhandles lokal løn nu i første kvartal.

23.03.2023
  • TR-info

OK23 er ved at være klar til urafstemning

Uddannelsesforbundet har indgået aftale om fornyelse af overenskomsterne for DEKRA, UCplus, HKI, AMU JUUL og Dagbehandlingsskolerne. A2B overenskomsten bliver omfattet af forligsmandens mæglingsforslag.

23.03.2023
  • TR-info

Giv os dine TR-erfaringer med arbejdstidsaftaler på kommunale sprogcentre

I de kommende måneder indsamler vi sammen med arbejdsgiverne de lokale erfaringer med implementeringen af samarbejdssporet i arbejdstidsaftalerne fra 2020/21 på kommunale sprogcentre.

23.03.2023
  • TR-info

Vi har brug for jeres erfaringer om arbejdstid i ungdomsskolen

I de kommende måneder indsamler vi sammen med arbejdsgiverne de lokale erfaringer med implementeringen af samarbejdssporet i arbejdstidsaftalerne fra 2020/21 i ungdomsskoler.

07.03.2023
  • TR-info

Arbejdserfaring skal tælles med ved lønindplacering på FGU 

Vær opmærksom på, at nye faglærere på FGU får den rigtige lønindplacering. Joberfaring fra en relevant erhvervsuddannelse skal indgå i ancienniteten.

07.03.2023
  • TR-info

Tjek om sproglærere med kommunale aftaler får de rette tillæg  

Sproglærere i kommuner eller på private sprogcentre, der følger de kommunale aftaler, kan være berettiget til yderligere tillæg end dem, som de har lige nu. Her kan du som TR se, hvor du skal være opmærksom.

28.02.2023
  • Værd at vide

Kom med til debatmøder om OK24

Som en del af optakten til OK24 afholder Uddannelsesforbundet to hybridmøder. Her kan du som medlem deltage online og være med til de indledende drøftelser af forbundets kommende krav til de overenskomster, der skal forhandles næste år.

28.02.2023
  • Værd at vide

Uddannelsesforbundets private OK23-forhandlinger begynder snart

Vi er klar til forhandlingerne om at forny de private overenskomster for medlemmer ansat på Dekra, UCplus, A2B, HKI, AMU Juul og Behandlingsskolerne. Det sker, når transportforliget er indgået på normallønsområdet.

28.02.2023
  • Værd at vide

Uddannelsesforbundet har sendt konfliktvarsler

Forbundet har sendt konfliktvarsler for at have mulighed for en lovlig konflikt, hvis der ikke opnås et ja til forhandlingsresultaterne ved OK23, som omfatter en gruppe privatansatte medlemmer. Indtil en eventuel konflikt er afblæst, har de fleste medlemsgrupper ikke mulighed for at melde sig ud af Uddannelsesforbundet.