Nyheder

Du kan sortere Uddannelsesforbundets nyheder efter indholdstyper, emner og dato.

Nyhedstype
Emneord
Måned
År
23.02.2018
  • OK18 blog

Statslige arbejdsgivere lægger sig ud med alle lønmodtagere

Så kom sammenbruddet på det statslige område. Arbejdsgiverne vil ikke løse problemerne - hverken med lærerne eller men nogen som helst andre.

22.02.2018
  • Værd at vide

OK18: Forhandlingerne forsøges afsluttet

Med maratonmøder til ud på natten forsøger topforhandlerne ved OK18 at indhente noget af den tid, der er gået med at komme i gang med at forhandle om lærernes arbejdstid.

21.02.2018

En konflikt rykker nærmere

Forhandlingerne på statens områder har stadig ikke givet resultat. Det er dybt bekymrende, at arbejdsgiverne tilsyneladende ikke mener, at offentlige ansatte skal have del i opsvinget.

20.02.2018
  • Værd at vide

Konflikt eller resultat lurer lige om hjørnet

Lige om lidt ligger der enten et overenskomstresultat klar til afstemning, eller der bliver konflikt. Noget peger på det sidste, idet parterne tilsyneladende stadig står meget langt fra hinanden.

20.02.2018
  • OK18 blog

Svære forhandlinger sat på sovepause

Mens de kommunale forhandlinger blev sat på pause i lørdags, har parterne på det statslige område forhandlet både søndag og mandag til ud på natten. Lige nu er der pause i forhandlingerne. Men de bliver genoptaget i dag tirsdag.

18.02.2018
  • OK18 blog

Kommunale forhandlinger afventer de statslige

Her søndag eftermiddag er forhandlingerne med kommunerne om lærernes arbejdstid genoptaget. Forhandlingerne om de generelle vilkår for alle på det kommunale område blev sat på pause lørdag, fordi arbejdsgiverne vil læne sig op ad forhandlingerne på statens område. De forhandlinger fortsætter i dag.

15.02.2018
  • OK18 blog

Vi ser frem til at mødes med KL igen

Kommunernes Landsforening har inviteret os til at genoptage forhandlingerne om lærerens arbejdstid. Det er glædeligt. Vi er spændt på mødets indhold og håber, de har brugt deres tænkepause godt.

14.02.2018
  • OK18 blog

KL’s logik er ren mystik

Kommunernes Landsforening har tilsyneladende fået det helt forkerte indtryk af, hvad vi lærere kræver.

13.02.2018
  • Vi mener

FTF og LO vil stå langt stærkere sammen

En fusion mellem FTF og LO vil styrke fagbevægelsen. Og det er der behov for, mener Uddannelsesforbundet.

13.02.2018
  • OK18 blog

Arbejdsgiverne afviser alt – selv deres eget ønske

I 2013 ville arbejdsgiverne normalisere lærernes arbejdstid. Nu vender de ryggen til deres eget forslag.