Mød forbundet

Uddannelsesforbundet er et stærk fagligt fællesskab for undervisere, vejledere og konsulenter på almene og erhvervsrettede uddannelser og sprogcentre

Forbundet blev grundlagt i 2007 som en fusion mellem Danske Produktionshøjskolers Lærerforening (DPL), Dansk Teknisk Lærerforbundet(DTL) og Landforbundet af Voksen- og Ungdomsundervidere (LVU). Fra 2018 er Handelsskolernes Lærerforening (HL) fusioneret med Uddannelsesforbundet. Uddannelsesforbundet er medlem af hovedorganisationen FH og Lærernes Centralorganisation (LC) og er partipolitisk neutralt. Forbundets engelske navn er Union of Education Denmark.

Uddannelsesforbundets medlemmer er lærere, vejledere og konsulenter, som overvejende arbejder på almene og erhvervsrettede uddannelser samt på sprogcentre.

Uddannelsesforbundet arbejder for at få indflydelse på voksen- og ungdomsuddannelserne og på at sikre medlemmerne gode vilkår.

Uddannelsesforbundet søger en konsulent, som har lyst til at være med på holdet af dygtige og engagerede kolleger i vores forhandlingsenhed.

I sekretariatet er der ca. 40 ansatte. Under hver medarbejder finder du oplysninger om ansvarsområde, telefonnummer og mailadresse.

Her kan du søge efter og finde kontaktoplysninger på din foreningsformand eller tillidsrepræsentant.

Du kan sortere Uddannelsesforbundets nyheder efter indholdstyper, emner og dato.

Artikler, indslag eller debatindlæg i pressen med Uddannelsesforbundet.